Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dolfijne dag met de Sint en zijn Zwarte Pieten in Boudewijn Seapark

Dolfijne dag met de Sint en zijn Zwarte Pieten in Boudewijn Seapark

Dolle fratsen met de Zwarte Pieten in Bobo’s indoor

Bobo’s Indoor is een reuzengroot overdekt speeldorp voor kinderen tot 12 jaar. Deze indoor is meer dan 2.500 m2 groot en telt 15 attracties! Je vindt er keileuke avonturenbanen en springkastelen waar je naar hartelust kunt klauteren en klimmen, dansen en springen, glijden en tuimelen. Er is ook een megagroot ballenbad en zelfs een heuse kettingmolen, coole botsautootjes en een avontuurlijke speelkooi. Ontdek de attractie ‘Bobo’s Toren’! Heis jezelf meters en meters omhoog, en laat je dan veilig weer zakken! Speelpiet is alvast in zijn nopjes!

Kan Zwarte Piet schaatsen?

We komen het binnenkort te weten op de overdekte ijspiste van 30 x 60 meter! Ook de allerkleinste kunnen zich uitleven dankzij de schaatsen met dubbele ijzers vanaf maatje 23 en ijzeren schaatsrekjes. Mama’s en papa’s mogen zich uiteraard ook op het ijs wagen! Klunspiet kijkt maar beter uit zijn doppen op het gladde ijs. Spannend!

De Liefste Sint is eregast bij de spetterende dolfijnenshow!

Geniet samen met de Sint en zijn Zwarte Pieten van de magische dolfijnenshow “Dolphin Bay Adventure”! De dolfijnen brengen adembenemende sprongen in een prachtig decor. Bovendien zit er in de zak van Hoofdpiet nog een spetterend cadeau voor enkele brave kindjes. De Sint nodigt 12 kindjes uit op zondag 10 december voor een vip ontmoeting in het water met dolfijnen.

Bestel online: €15 per persoon, een prijsvoordeel van €6,5.

>> Klik hier, bestel nu je tickets online en betaal slechts € 15 per persoon.