Zing mee met De Romeo’s

Zing mee met De Romeo’s

Op vrijdag 25 oktober staan De Romeo’s in het Kursaal in Oostende. Ze brengen naast hun eigen hits ook heel wat leuke meezingers die iedereen kan meezingen! Het belooft een geweldig concert te worden, waarbij naast meezingen ook dansen uiteraard is toegestaan.

“Gezellig meezingfeest”

“We kijken er enorm naar uit om terug onze geweldige meezingformule uit de kast te halen.  Ik zou het leuk vinden als alle mensen hun lijstje met favoriete liedjes doorsturen naar ons.  Dan kunnen wij een leuke setlist samenstellen” zegt Chris Van Tongelen.

“Het wordt een gezellig meezingfeest in Kursaal Oostende, waar het publiek meegeniet in de beste seats.  Dit keer rollen wij voor hen de spreekwoordelijke rode loper uit, want het draait om onze fans,” zeggen Gunther Levi en Davy Gilles.

Win duoticket

Dankzij Focus en WTV en Concertevents maak je kans op een duoticket voor het concert op vrijdag 25 oktober, in Kursaal Oostende. Deelnemen is eenvoudig. Laat hieronder je e-mailadres achter. Zo maak je kans op een duoticket. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. De wedstrijd loopt tot en met 20 oktober.